HANDELSBETINGELSER

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

All About Kids ApS
38 77 32 59
Mageløs 2
5000 Odense C
+45 40 53 30 30
shop@allaboutkids.dk

BRUG FOR HJÆLP? 

Du er altid velkommen at kontakte vores kundeservice via email: shop@allaboutkids.dk


1. BETALINGSMULIGHEDER PÅ WWW.ALLABOUTKIDS.DK

OBS! Pr. 02/05/2024 til og med 02/06/2024 er det IKKE muligt at betale medm VISA(udenlandske kort) på www.allaboutkids.dk. 

All About Kids ApS modtager betaling med VISA, Dankort, Mastercard og MobilePay igennem NetsEasy portal. Alle beløb er i DKK. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

2. FRAGT OG PRISER

Alt forsendelse i Danmark bliver leveret af GLS eller DAO. Når du bestiller pakkeshop løsning - kan du vælge den pakkeshop, der er tættest på din bopæl i check-out. 
*Bemærk venligst at der kan være særlig krav i forhold til fragtbetingelser af større produkter såsom cykler.  Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.
2.1 GLS 
GLS Pakkeshop: DKK 49,-
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over DKK 499,-
GLS Hjemmelevering: DKK 69,-
Vi tilstræber at afsende ordre inden kl. 12 samme dag. Ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Leveringstiden er 1-3 hverdage. I travle tider som f.eks. ved Black week eller højtider kan længere leveringstid forekomme. 
 
2.2 DAO 
DAO Pakkeshop: DKK 45,-
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over DKK 499,-
Vi tilstræber at afsende ordre inden for 24 timer i alle hverdage.  Leveringstiden er 1-5 hverdage. I travle tider som f.eks. ved Black week eller højtider kan længere leveringstid forekomme. 
2.3 FRAGT OG PRIS TIL UDVALGTE LANDE I UDLAND
Alt forsendelse til udland bliver leveret af GLS. Når du bestiller pakkeshop løsning - kan du vælge den pakkeshop, der er tættest på din bopæl i check-out. 
*Bemærk venligst at der kan være særlig krav i forhold til fragtbetingelser af større produkter såsom cykler og møbler Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.
**Bemærk nogle varer sendes ikke til udlandet. Dette vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.
Pris for forsendelse med GLS: 299,- til pakkeshop. 
Vi tilstræber at afsende ordre inden kl. 12 samme dag. Ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

3. CLICK & COLLECT / AFHENTNING I BUTIK

Vi tilbyder GRATIS afhentning af ordre i vores butik. Det er muligt for alle vores kunder at afhente deres ordrer inden for butikkens åbningstider. Find adresse og åbningstider nedenfor: 
Adresse: 
All About Kids ApS
Klaregade 15 (Mageløs 2)
5000 Odense C
Åbningstider: 
man-tors: 10.00-17.30
fredag: 10.00-18.00
lørdag: 10.00-16.00
1.søn i md: 11.00-15.00
 
 

4. FORTRYDELSESRET / RETUR

Produkter som er købt på allaboutkids.dk kan returneres indenfor 30 dage efter modtagelsen. Fortrydelsesretten annulleres, hvis du som kunder bruger produktet på en måde, der åbenlyst reducerer salgsværdien markant. Det koster 49 DKK at sende en varer retur. 

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til shop@allaboutkids.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

4.1 VARENS STAND, NÅR DU SENDER RETUR 

Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som da de modtog varen. Bemærk, at du er ansvarlig for varerne, indtil vi modtager dem og skal derfor dække returomkostningerne, hvis varen er beskadiget. Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler altid dig som køber. Ved ønske om ombytning til anden vare, sendes den nye bestilling / vare fragtfri til dig. Dette gælder dog ikke ved ombytning af udsalgsvarer.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

4.2 FORTRYDELSESRETTEN ER IKKE GÆLDENDE:

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
  • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
  • Varer, hvor plomberingen er brudt.

 

4.3 TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det fulde beløb fra varen tilbage på dit kort, såfremt produktet ikke er beskadiget. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmetode, som du gjorde brug af ved checkout.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur. Send gerne en email at du ønsker returnering for ordre nr. og hvorfor til shop@allaboutkids.dk.

 

4.4 RETURNERING AF VARER ONLINE

Ønsker du at returnere en varer til www.allaboutkids.dk, skal du anvende vores returportal. Du skal oplyse dit ordrenummer samt den email som du har brugt ved bestilling, og herefter vælge den/de varer du ønsker at returnere. 

Du får herefter en returseddel, som du skal fastgøre på din returpakke. Du er ansvarlig for at pakke varen/varerne forsvarligt ind, så der ikke vil komme skade på varen under transport.

Vær opmærksom på, at det vil koste 49,- som vil blive fratrukket beløbet der returneres.

Returpakker skal indleveres hos en GLS distributør. Indleveres pakken forkert, eller vælger du en anden forsendelsesform, dækker forsikringen ikke, og All about Kids kan ikke holdes ansvarlig for dette.

 

4.5 RETURNERING TIL BUTIK
Alle varer købt på www.allaboutkids.dk kan returneres i den fysiske butik. Samme vilkår som beskrevet under pkt.4 gælder ved returnering i butik. 

 

4.6 RETURNERING AF GAVE
Har du modtaget en gave købt på vores webshop, vil det fremstå af byttemærket hvor længe gaven kan byttes. Ønskes gaven returneret, skal returlabel fra giveren bruges, eller der kan købes en ny returlabel - Her bedes du kontakte os på mail:  shop@allaboutkids.dk. Er der ikke byttemærke på gaven, gælder der 30 dages returret fra køberen har modtaget pakken eller afhentet den. Returfragten vil blive fratrukket det beløb der skal returneres. Beløbet vil blive sat tilbage på giverens kort. Ønsker I ikke at beløbet skal sættes tilbage på giverens kort, kan der udstedes et tilgodebevis - Her bedes du kontakte os på mail: shop@allaboutkids.dk.

5. KØB AF GAVEKORT

Hos All About Kids kan du købe gavekort - Her bedes du kontakte os på mail:  shop@allaboutkids.dk. Dette gavekort vil du kunne bruge i vores online såvel som i vores fysisk butik. Når din ordre er opfyldt, modtager du en e-mail med gavekort, som du kan udskrive og give personligt til den ønskede person. Gavekortet er gyldigt i 1 år efter købsdatoen. 

*Bemærk hvis du ønsker at returnere et gavekort, kan det returneres eller udveksles til et andet produkt med samme værdi i vores fysisk butik.

 


6. REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. All About Kids vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Skulle uheldet værre ude, og du modtager en defekt varer, kontakt os da hurtigst mulig på shop@allaboutkids.dk gerne inden for de første 14 dage.

Når du skriver, vil vi meget gerne bede om:

- Dit ordrenr

- Beskrivelse af fejlen

- Billede af fejlen

REKLAMATION SENDES TIL: 
All About Kids ApS
Mageløs 2
5000 Odense C

*Bemærk at der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

6.1 REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg nr og konto nr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Send til vores kundeservice: shop@allaboutkids.dk

 

7. PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om hvad du har købt


Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for All About Kids ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret HER

 

8. KLAGEADGANG 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte shop@allaboutkids.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

9. STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
Kopier denne formular over i et worddokument eller skriv den på et stykke hvidt papir, og vedlæg med din pakke.

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

 

Til:

All About Kids ApS
Mageløs 2
5000 Odense C
+45 40 53 30 30
shop@allaboutkids.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.05.2023