HANDELSBETINGELSER

 

All About Kids ApS
Mageløs 2
5000 Odense C
+ 45 40 53 30 30
shop@allaboutkids.dk
CVR: 38773259

 

 

1. BRUG FOR HJÆLP? 

Du er altid velkommen at kontakte vores kundeservice via email: shop@allaboutkids.dk

 

1. PRISER 

Hos All About Kids ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne prisliste. Vi forholder os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Dog tages der forbehold for udsolgte varer samt tilbudsvarer.

 


2. BETALINGSMULIGHEDER PÅ WWW.ALLABOUTKIDS.DK

All About Kids ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, PayPal Quickpay og MobilePay,. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


3. LEVERING 

Vi sender kun i Danmark.
Danmark: 1-3 arbejdsdage  

 

4. FRAGT I DANMARK OG UDLANDET

Gratis fragt kun gældende i Danmark ved køb over DKK 499,-

Pakkeshop: DKK 49,-
Hjemmelevering: DKK 69,-
Alt forsendelse i Danmark bliver leveret af GLS. Når du bestiller pakkeshop løsning - kan du vælge den pakkeshop, der er tættest på din bopæl i check-out. 
*Bemærk venligst at kontakte kundeservice i forhold til fragtbetingelser af større produkter såsom cykler. Vi tilstræber at afsende ordre inden kl. 12 samme dag. Ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.


For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

5. CLICK & COLLECT

Det er muligt for alle vores kunder at afhente deres ordrer inden for butikkens åbningstider. Find adresse og åbningstider nedenfor: 
Adresse: 
All About Kids ApS
Mageløs 2
5000 Odense C
Åbningstider: 
man-tors: 10.00-17.30
fredag: 10.00-18.00
lørdag: 10.00-15.00
1.søn i md: 11.00-15.00
 
  

6. RETURNERING AF WEBSHOP ORDRE

Produkter som er købt på allaboutkids.dk kan returneres indenfor 30 dage efter modtagelsen. Fortrydelsesretten annulleres, hvis du som kunder bruger produktet på en måde, der åbenlyst reducerer salgsværdien markant.

Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som da de modtog varen. Bemærk, at du er ansvarlig for varerne, indtil vi modtager dem og skal derfor dække returomkostningerne, hvis varen er beskadiget. Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler altid dig som køber. Ved ønske om ombytning til anden vare, sendes den nye bestilling / vare fragtfri til dig. Dette gælder dog ikke ved ombytning af udsalgsvarer.

 

6.2 RETURNERING AF VARER

Ønsker du at returnere en varer til www.allaboutkids.dk, skal du:

- Benytte den vedlagte returseddel

- Benyt den vedlagte returlabel, vær opmærksom på, at det vil koste 49,- som vil blive fratrukket beløbet der returneres. Har du mistet din returlabel, kontakt os på shop@allaboutkids.dk

- Pakke varen/varerne forsvarligt ind, så der ikke vil komme skade på varen under transport.

Vi sender med GLS og den medfølgende returlabel gælder ved dem. Ved at bruge den vedlagte returlabel er pakken forsikret, og kan følges via deres track & trace. Husk at få den afleveret ved en GLS distributør. Indleveres pakken forkert, eller vælger du en anden forsendelsesform, dækker forsikringen ikke, og All about Kids kan ikke holdes ansvarlig for dette.

VAREN SENDES RETUR TIL: 
All About Kids ApS
Mageløs 2
5000 Odense C

 

6.2 RETURNERING TIL BUTIK
Alle varer købt på webshop kan returneres i butik. Samme vilkår som beskrevet under pkt.6 gælder ved returnering i butik. 

 

6.3 RETURNERING AF GAVE
Har du modtaget en gave købt på vores webshop, vil det fremstå af byttemærket hvor længe gaven kan byttes. Ønskes gaven returneret, skal returlabel fra giveren bruges, eller der kan købes en ny returlabel - Her bedes du kontakte os på mail:  shop@allaboutkids.dk. Er der ikke byttemærke på gaven, gælder der 30 dages returret fra køberen har modtaget pakken eller afhentet den. Returfragten vil blive fratrukket det beløb der skal returneres. Beløbet vil blive sat tilbage på giverens kort. Ønsker I ikke at beløbet skal sættes tilbage på giverens kort, kan der udstedes et tilgodebevis - Her bedes du kontakte os på mail:  shop@allaboutkids.dk.

 


7. TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det fulde beløb tilbage på dit kort, hvis produktet ikke er beskadiget. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmetode, som du gjorde brug af ved checkout.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur. Send gerne en email at du ønsker returnering for ordre nr. og hvorfor til shop@allaboutkids.dk.

 

8. GAVEKORT

Hos All About Kids kan du købe gavekort - Her bedes du kontakte os på mail:  shop@allaboutkids.dk. Dette gavekort vil du kunne bruge i vores online såvel som i vores fysisk butik. Når din ordre er opfyldt, modtager du en e-mail med gavekort, som du kan udskrive og give personligt til den ønskede person. Gavekortet er gyldigt i 1 år efter købsdatoen. 
*Bemærk hvis du ønsker at returnere et gavekort, kan det returneres eller udveksles til et andet produkt med samme værdi i vores fysisk butik.

 


9. REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. All About Kids vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Skulle uheldet værre ude, og du modtager en defekt varer, kontakt os da hurtigst mulig på shop@allaboutkids.dk gerne inden for de første 14 dage.

Når du skriver, vil vi meget gerne bede om:

- Dit ordrenr

- Beskrivelse af fejlen

- Billede af fejlen

REKLAMATION SENDES TIL: 
All About Kids ApS
Mageløs 2
5000 Odense C

*Bemærk at der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 


10. REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg nr og konto nr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Send til vores kundeservice: shop@allaboutkids.dk

 

11. FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt i vores webshop.


Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på shop@allaboutkids.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

FORTRYDELSESRETTEN ER IKKE GÆLDENDE:

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.12. PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • Oplysning om hvad du har købt


Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for All About Kids ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret HER