PERSONDATA & COOKIE POLITIK

PERSONDATAPOLITIK

Denne persondatapolitik omfatter alt interaktion af personoplysninger med All About Kids Aps CVR: 38773259

Formålet med denne privat politik er at gøre kunden opmærksom på, hvordan All About Kids behandler oplysninger. Det er All About Kids´ mål, at du som kunde hos os er bevidst om, hvordan vi behandler personlige oplysninger ifølge den nye GDPR lov. 

 

1. Hvordan behandler vi personlige oplysninger hos All About Kids?

Vi indhenter kun de persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for vores kundes aktivitet. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.


Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil.



2. Oplysninger, du som kunde afgiver

Hvis du som kunde ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra All About Kids, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen. 

For at gennemføre et køb indhenter All About Kids følgende oplysninger: navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger i form af dankort oplysninger.

All About Kids ApS indsamler derfor automatisk persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger og navigerer på hjemmesiden
  • Gennemfører et køb
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Sender os spørgsmål, reklamationer via kundeservice i form af fx. personlige oplysninger, for at vi kan gennemføre kundeservice og imødekomme dine behov.




3. Hvem er Dataansvarlig for All About Kids Aps?

Den Dataansvarlige er den overordnet ansvarlige for at passe på kundens personlige oplysninger. All About Kids har derfor Dataansvarlig. 

All About Kids ApS
Mageløs 9A, st,
5000 Odense C,
CVR: 38773259
www.allaboutkids.dk



4. Formål med indsamling af personlige oplysninger

Formålet med at indsamle personlige oplysninger er som følgende:

1. Sikre sikkerheden og brugerfladen på hjemmesiden 
2. Optim
ere og forbedre brugeroplevelsen
3. Gennemfører et online køb
4. Deltagelse i konkurrenter, nyhedsbrev og sociale medie
5. Administrere interne data
6. Optimere markedsføring på digitale flader på baggrund af dataoplysninger

 

Hvem får adgang til disse personoplysninger?​

Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere fra All About Kids Aps til de formål, som er anført i punkt. ‎2 ovenfor.

 

4.1 Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger?

Personoplysninger vil blive slettet løbende og opbevares i 5 år. De resterende personoplysninger vil blive slettet.  

 

5. Hvilke oplysninger indhenter vi?

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Quickpay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet efter 5 år, at du har modtaget din vare eller ydelse.



6. Eksterne databehandler

Vi går ind for de nye GDPR regler og har derfor ingen intentioner at sælge eller overfører dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Dandomain og betalingssystem gennem Quickpay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Dandomains datacentre og sikre persondata på deres sikkerhedsnet.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.



7. Dine rettigheder og sikkerhed hos os

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse shop@allaboutkids.dk

 

8. Perioden for opbevaring af personlige oplysninger

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke helt muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

 

COOKIE POLITIK 

All About Kids Aps bruger Cookies med det formål at optimere All About Kids Aps hjemmeside for at forbedre dens funktionalitet og dermed gøre den til en bedre funktionel brugeroplevelse for vores kunder.

 

1. Hvad er en Cookies?

En Cookies er en betegnelse for forbrugerens adfærd på nettet og som vil blive registreret til det formål at gøre en hjemmesiden mere brugervenlig. Du har altid mulighed for at slette din cookie fra din computer. Det kan fx. gøres på følgende måder: Gå til menu "Funktioner"-> Internetindstillinger -> Slet Cookies  


Det er altid muligt at slette eller blokere en cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

Denne persondata og Cookie politik er senest ændret d. 10.08-2020