Design din egen drikkedunk

Design din egen drikkedunk

Design din egen drikkedunk

Drømmer du om en drikkedunk, der ikke bare holder dine drikkevarer kølige eller varme, men også afspejler din personlige stil? Så er Montii det perfekte valg for dig! Med Montii kan du skabe din egen drikke-oplevelse fra start til slut. Læs her hvordan

Step 1: Vælg størrelse og farve på flaske
Først vælger du den perfekte størrelse drikkedunk til dine behov. Her kan du enten vælge en rummelig på 475 ml eller en mere kompakt på 350 ml. Begge størrelser fås i et bredt udvalg af smukke og levende farver, så du kan vælge din yndlingsfarve eller matche din drikkedunk til din personlige stil. Drikkedunken kan vælges i farverne: Calypso, Dusk, Reef, Dune, Lagoon, Pine. 

Step: 2: Vælg farve på låg
Men det stopper ikke her! Når du har valgt størrelsen og farven på din Montii drikkedunk, får du også mulighed for at tilføje dit personlige præg ved at vælge dit foretrukne låg. Vælg mellem vores udvalg af forskellige farver for at finde det, der passer bedst til dine præferencer.

Step 3: Vælg bund og sugerør
Afslut din skræddersyede drikkedunk ved at vælge den perfekte bund i forskellige farver, og tilføj det ideelle sugerør alt efter størrelsen på din valgte drikkedunk.

Montii drikkedunke er ikke blot stilfulde, men er også yderst funktionelle. Drikkedunken kan holde koldt i op til 24 timer og kan desuden holde 8 timer varmt. Den kan ydermere tåle vask i opvaskemaskinen - dog højst ved 70 grader.

Så hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores store udvalg af Montii drikkedunke og design din egen unikke drikkedunk i dag!

Tilbage til blog